Reinigingstips

Gevel, wat ook betekent dat de voorkant of het gezicht een van de belangrijkste delen van het gebouw is, omdat het de eerste indruk van uw bedrijf zal zijn en zoals zeggen ‘eerste indruk is de uiteindelijke indruk’. Om die eerste indruk als de beste indruk te maken, bieden we gevelreinigingsdiensten aan onze klanten die ervoor zorgen dat het gebouw een gastvrijere uitstraling heeft. Gevelreinigingssysteem helpt ook bij het verwijderen van de agressieve verontreinigende stoffen die op de lange termijn de gevel kunnen aantasten.
de hieronder genoemde methoden voor gevelreiniging:

1. Waterreinigingsmethode:

Als u sceptisch bent om de chemicaliën op uw gevel te gebruiken, is waterreinigingsmethode de beste voor u, omdat deze methode geen chemicaliën gebruikt, maar alleen het water. Ook dit heeft twee opties zoals hieronder:
• Water inweken – Bij deze methode wordt water gebruikt om het vuil los te maken en uiteindelijk weg te wassen. Nadat het vuil los en zacht is geworden, wordt de gevel door een borstel geschrobd die 100% riddance van het vuil garandeert.

Waterreinigingsmethode:

• Drukwassen – Als u alleen op zoek bent naar het verwijderen van lichte of matige atmosferische en organische vlekken, dan is drukwassen geschikt voor u. Hierin zal water op uw gevel worden gespat in een vooraf bepaalde druk die de vlekken wegspoelt.

2: Chemische reinigingsmethode:

Als u denkt dat uw gevel vlekken heeft die niet door water kunnen worden weggespoeld, kunt u kiezen voor chemische reinigingsoptie. Vier soorten chemicaliën kunnen worden gebruikt zoals hieronder vermeld:
• Zure reinigingsmiddelen
• Alkalische reinigingsmiddelen
• Organisch oplosmiddel
• Niet-schuimend schoonmaakmiddel

 

3: Schurende reiniging

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt schurende reiniging enkele van de schuurmiddelen om het vuil volledig te verwijderen. Dit is een effectievere reinigingsmethode en is geschikt voor steen, metselwerk en beton.

4: Spiderman Cleaning Services

Welnu, dit is de meest gebruikte en kosteneffectieve methode voor gevelreiniging. We zorgen voor de veiligheid en zorgen voor een probleemloze schoonmaakervaring.
Regels voor vloeibaar afwasmiddel
Elke keukenschotelvloeistof reinigt vuil en vet en laat het glas glad zodat uw zuigmond goed glijdt. Een 100 procent biologisch afbreekbare zeep beschermt gevoelige planten buiten. Binnenin beschermt het peuters en huisdieren die hun mond op de ramen of vensterbanken zetten.

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrights © 2019 Open Cultuur Data | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?