Reinigingsrobot

• Architectuur heeft in het verleden indrukwekkende vooruitgang geboekt, resulterend in nog steeds mooiere gebouwen. Reinigingstechnologie bleef echter op het toneel van handmatig werken.
• De robot GEKKO Facade herstelt dit tekort. Het is de eerste commerciële robot die op verticale oppervlakken klimt.
• De robot garandeert een uitstekende reiniging dankzij de roterende borstels in combinatie met het gebruik van gedemineraliseerd water.
• De robot met zijn ondersteuningssysteem kan worden geïntegreerd in bijna alle bestaande gebouwonderhoudseenheden (BMU).
• Als een nieuw gebouw in aanbouw is, moet de robotreiniging in de vroege fase van de planning worden overwogen.
• Robots kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: bevestigd aan een gebouw of verplaatsbaar van het ene object naar het andere.

Voordelen en voordelen

• Probleemoplosser: geschikt voor nauwelijks toegankelijke oppervlakken
• High-Performer: vele malen sneller dan met de hand
• Volledig geautomatiseerd (optie): geen schoonmaakpersoneel nodig
• Beveiligingsexpert: de bestuurder hoeft alleen maar te sturen, geen handmatige werkzaamheden meer
• Nauwkeurige reiniger: systematische reiniging door roterende borstel, gelijkmatige druk en gedemineraliseerd water

• Discrete werknemer: kijkt niet naar woon- of slaapkamers
Automatisch borstelreinigingssysteem op basis van contactreiniging. Bedoeld voor alle soorten glazen gevels, strafrechtelijk werk en andere niet-gecementeerde oppervlakken. Reinigingssysteem blijft opgehangen aan op het dak gemonteerde rig of paraper wall rolling armatuur (afhankelijk van de beschikbare ruimte van Terras).

Clean-it Services kunnen uw hele gebouw als nieuw laten stralen!

Het is belangrijk om na te denken over de eerste indruk die uw in Portsmouth gevestigde onderneming aan potentiële klanten geeft. Pronk je met je beste kant of laat je je merk wankelen onder een laag vuil en vuil?
Veel moderne kantoorgebouwen en industriële units zijn gebouwd met metalen gevels die er mooi uitzien bij de eerste installatie, maar snel hun glans verliezen vanwege het sombere Britse klimaat. Ons expertteam kan vuil en algen effectief verwijderen om uw gebouw bijna als nieuw te herstellen, waardoor het eruit ziet en aanvoelt zoals het zou moeten.

laten stralen!

We hebben reinigingsoplossingen voor elk type gebouwgevel, inclusief gepoedercoate metalen panelen, PVC-bekleding, marmeren bekleding, gordijnglas, spiegelgevels, sommige soorten houtbekleding en render.

Rise Facade Cleaning Services aan onze klanten door gebruik te maken van automatische raamreinigingsmachine. We gebruiken zelfklimmende automatische raamreinigingsmachine voor hoge gebouwen, het is veiliger, sneller en zuiniger dan spiderman / Platform / Handmatige reiniging. Onze machine doet het werk op één dag net zoveel als het een week zou hebben gekost door handmatige reiniging. Het heeft de beste kwaliteit en kan worden aangepast aan de eisen van onze waardevolle klanten. Ten slotte zijn onze diensten zeer populair in de huishoudelijke, commerciële en industriële sector.

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrights © 2019 Open Cultuur Data | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?